Ambulance

Ambulance

Ambulance til motorløb m.v.

Uanset om du er pålagt ambulance til dit event, for at følge regler til f.eks. motorsport eller blot ønsker en kompetent hjælp til dine gæster, er en ambulance fra BRANDABC et rigtig godt valg. Ambulancen er opbygget og godkendt til patienttransport, ligesom redderne i det daglige har virke på regionens ambulancer.

Både ambulancen og mandskabet lever op til kravene i ambulancebekendtgørelsen

Eller send os en e-mail

Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt

Vælg din leverandør med omhu

Det præhospitale område, kan være en jungle for arrangører og sikkerhedsansvarlige. Hos BRANDABC har vi over 10 års erfaring i at sammensætte og levere præhospitale løsninger, der matcher både ønsker, behov og økonomi.

Vi anbefaler at du, uanset valg af din ambulanceleverandør sikrer dig at denne overholder ambulancebekendtgørelsen (Bekendtgørelse om planlægning af sunhedsberedskabet m.v.).

Vores ambulancebehandlere og paramedicinere har alle deres daglige virke på regionernes ambulancer, og jobber hos os som freelance. Dette sikrer at vi altid har personale der er skarpe på alle typer af skader og sygdomme. Vi anvender naturligvis kun uddannet og godkendt personale, der inden ansættelsen bliver screenet af vores korpslæge