Førstehjælp til kørekort

Færdselsrelateret førstehjælp, er til dig, der skal tage kørekort første gang. Kurset varer 8 timer, og giver med en jordnær og humoristisk tilgang, kursisterne viden om alt fra hjerte-lunge redning til, håndtering af komplekse færdselsuheld, med mange tilskadekomne

Kurset i færdselsrelateret førstehjælp, tilpasses nøje målgruppen, hvadenten det er unge mennesker, der skal på kursus for første gang eller, garvede chauffører, der skal have et “brush-up” kursus.

På kurset lærer kursisterne bl.a. hjerte-lunge redning med og uden hjertestarter, samt at håndtere de specielle risici der, der ved at yde førstehjælp på vejen.

Kurset tar afsæt i førstehjælpens hovedpunkter, og giver med en vekslen af teoretiske oplæg, og praktiske øvelser, et virkelighedsnært billede af trafikulykker, og førstehjælpen hertil.

Praktisk Info

Priser fra: 450,- pr. kursist

Deltagerantal: Minimum: 7 elever, maksimum 16*

Kursussted: Gerne hos jer, i vante omgivelser

Vil du høre hvor og hvornår vi har hold ?

Eller er du kørelærer og ønsker et samarbejde ?

Uanset hvad, er du velkommen til at sende os en besked, via knappen, så vender vi fluks tilbage

Find et kursus

Skal du have kørekort ? Herunder kan du se hvornår vi kører kurser, i Færdselsrelateret Førstehjælp – Listen er ikke komplet, så finder du ikke et kursus der passer dig, er du velkommen til at ringe eller skrive til os

Ringkøbing

26 Januar 2019
23 Februar 2019
30 Marts 2019
27 April 2019
25 Maj 2019

Nykøbing Mors

Datoer er på vej

Vildbjerg

Datoer er på vej

Hedensted

Datoer er på vej

Slagelse

Datoer er på vej

Sønderborg

Datoer er på vej