Som arrangør af et event, har du et medansvar for gæsternes sikkerhed, ved sygdom og tilskadekomst. De fleste eventarrangører, vælger at bruge et professionelt beredskab til at løfte dette ansvar. Med et eventberedskab fra BRANDABC, viser du omverdenen at du tager dit ansvar seriøst.

Hos BRANDABC har alle vores beredskabsassistenter, en grunduddannelse i førstehjælp. Ydermere er der på hver vagt, minimum 2 personer med et traumekursus. Dette sikrer dig at der altid er kvalificeret personale i beredskab.
Vi råder over moderne udstyr til både behandling, transport og monitorering af patienter og tilskadekomne – vi kan derfor sikre at alle der henvender sig til os, er i gode hænder

D. 1 august tog vi vores nye UTV i brug. UTV’en skal sikre bedre responstider ved meldinger om ulykke, tilskadekomst og sygdom. Udover at sikre bedre respons på meldinger, skaber en UTV øget synlighed, og giver gæsterne en tryghedsfølelse – de er altid klar. Udover eventberedskaber, kan vi rekvireres af kommunale beredskaber, til opgaver i skov, hede og klitter.

Vil du have øget tryghed ved dit event ?

Kontakt os allerede i dag, for en snak om hvordan vi kan hjælpe dit event